diarree

Donderdag 15 april 2010

Ik word wakker met migraine en diarree. Ik vermoed dat ik ofwel een zonneslag heb van gisteren op het eiland ofwel dat er iets mis was met de ceviche gisteren alhoewel die heel lekker smaakte. Ik hou me kalm en eet wat yoghurt.

Het nieuws van de vulkaanuitbarsting in IJsland bereikt ons hier en we vernemen dat Nayara haar papa en broer vastzitten in Madrid.

Joeri en Billy vertrekken nog voor het weekend naar Montañita want zondag vertrekt Billy terug naar België.

Na de middag is er een vergadering gepland met het personeel van de Casita om Maria Fernanda voor te stellen en de taakverdeling en afspraken nog eens duidelijk te stellen. Maria Fernanda neemt de touwtjes goed in handen, alles wordt duidelijk genoteerd, er wordt goed gecommuniceerd en er worden duidelijke afspraken gemaakt.

De studenten overhalen me om nog eens pannenkoeken te bakken, alhoewel ik dat pas voor zondagnamiddag gepland had. We doen inkopen in de Riocentro en de pannenkoekenbak kan beginnen. Rulan heeft schrik dat ik er niet genoeg zal bakken, maar uiteindelijk zijn er nog over, wat hij helemaal ziet zitten, dan kan hij morgenmiddag nog eens pannenkoeken eten.

De stagiaires kleuterleidsters hebben opdracht gekregen om een immens aantal werkblaadjes over te tekenen, hetgeen een stom werk is dat evengoed met de kopieermachine kan gebeuren. We installeren ons in het kantoortje met het kopieerwerk en de Yahtzee en combineren zo het aangename aan het noodzakelijke.

Het is al sinds de opening geleden dat ik nog in het schooltje was, dus we spreken af dat we morgenvroeg samen vertrekken, dat ik nog wat foto’s blijf nemen en dan met Carlos naar de stad rij om matrassen te gaan kopen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s