kennismaking

Gisterenavond hadden we bij mij thuis een eerste samenkomst met de studenten stagiairs voor 2012. De studenten van de Kempen en die van Gent hadden elkaar al opgezocht op Facebook maar zouden elkaar voor het eerst in levenden lijve ontmoeten. Ik had voor de gelegenheid een cocktail casita voorzien en een grote schotel lasagne. Heleen liet weten dat ze er niet bij kon zijn omdat ze in tijdnood komt voor haar examens. Lore zou met Fiona meekomen maar moest forfait geven omdat ze ziek was. In de plaats daarvan bracht Fiona zelf gemaakte chocomoussekes mee. De drievuldigheid uit de Kempen Sanne, Sofie en Lore hadden wat problemen gehad met hun GPS maar kwamen er uiteindelijk ook door en Nele, die haar aansluiting met de trein gemist had, kwam ook iets later dan voorzien, maar maakte dat volledig goed met een zelfgebakken appelcake.
Het werd een gezellige avond waar al veel plannen gemaakt werden zowel voor de stage als voor de verkenning van Ecuador.

En vanaf nu wordt het aftellen ….

Advertentie

2 Reacties

 1. Lore De Punt

  Het is vanaf nu inderdaad aftellen! Ik vind het super jammer dat ik er niet kon bij zijn, ik keek er enorm naar uit… Ik heb ook nog eens alle foto’s hier zitten bekijken en dat doet het alleen nog maar meer kriebelen om te vertrekken! The countdown has begun! Nog een kleine 3 maand!

  30 december 2011 om 17:35

 2. Heleen Lippens

  Ik vond het ongelofelijk jammer dat ik er niet bij kon zijn!
  We komen steeds dichter en dichter bij de uiteindelijke datum om te vertrekken naar Ecuador en ik heb er al super veel zin in. Nog een kleine twee maand en het is zo ver!
  Hasta la proxima!

  22 januari 2012 om 00:06

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s