Woensdag 1 juni 2011

Vroeg op en om 7 uur nog maar eens op weg naar het vliegveld om Sarah uit te wuiven. Het inchecken gaat goed vooruit, alleen als het Sarah haar beurt is duurt het wat langer. Zij vliegt over Miami, maar blijft daar nog een aantal dagen en dat maakt haar vlucht dus wel een beetje uitzonderlijk. Als ze dan uiteindelijk door de poort gaat verdwijnen, wordt er een probleem gemaakt over haar bloemen (die ze met de oudjes heeft geknutseld), omdat er in de stengels ijzerdraad zit en ze die wel eens als wapen zou kunnen gebruiken (want daar dienen bloemen toch voor). Ik heb de bloemen al bijna meegenomen om haar nadien terug te bezorgen als iemand anders dan toch de toelating geeft om de bloemen mee te nemen.
Eric en Séverine zitten ondertussen al aan het ontbijt en deze voormiddag staan er schoolbezoeken op het programma. Eerst gaan we naar Cristo del Consuelo (de sloppenwijk) waar we een bezoek brengen aan Los amiguitos de Menbol en aan de Mujeres de lucha. Nadien gaan we naar de basisschool waar Nadia werkt en hebben daar een gesprek met de directrice en de pedagogisch adviseur die ook graag nog stagiaires in andere schooltjes zou willen plaatsen en dat ze telkens met plezier ging kijken naar de activiteiten van Dieter en Elien.
De namiddag vliegt voorbij met het sturen en beantwoorden van mails, het maken van verslagen, …
Gabriel en ik gaan in de Chonera ons avondmaal afhalen: ‘morro con pollo’ voor mij en Séverine de mannen eten liever ‘arroz con menestra’.
Na twee korte nachten ga ik deze keer op tijd naar bed om de schade in te halen. Bovendien moet ik morgenvroeg al om 5.15u de taxichauffeur wakker bellen die Eric en Séverine naar het vliegveld zal brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s