met z’n vijven

Dinsdag 27 april 2010

Joeri en Rulan vertrekken vanmorgen naar de bergen, gepakt en gezakt. Zondagavond zijn ze van plan om terug te komen. De anderen zijn allemaal aan het werk, dus een rustige voormiddag, …dacht ik. Er zijn grote vuilbakken nodig in de Casita en Carlos engageert mij om daar naar te gaan zoeken. Het wordt een heuse zoektocht, want hij wil vuilbakken met kleine wieltjes en we vinden er enkel met grote. We komen onverrichter zake terug en de opdracht wordt doorgeschoven naar de mammie, die moet een volgende keer mee om te gaan zoeken.

Ook de kleuterleidsters komen terug van het schooltje met weer een heleboel opdrachten van de juffen. Er wordt alweer getekend, geknipt, geplakt, liedjes worden vertaald, …

Voor de inkopen wachten we op de thuiskomst van Margo, want die wil deze keer zelf mee om geld af te halen. We halen voldoende in huis voor de volgende drie dagen. Vrijdagnamiddag (Margo heeft gevraagd om vroeger te mogen stoppen) vertrekken we dan met z’n allen naar de zee.

Het is heel rustig aan tafel, niet alle stoelen zijn bezet, er resten enkel nog de Nayara, Femke, Lisa, Margo  en ik. Jorien haar plaats is leeg en de jongens zijn er voorlopig ook niet. Morgen komen Geert, de vriend van Lisa met zijn broer Chris en vriendin Els vanuit België de hoop terug vergroten.

Margo gaat nog wat aan haar eindwerk verder werken en met z’n vieren kijken we nog een dvd’tje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s