brood en spelen

Woensdag 21 april 2010

Margo is alweer als eerste weg naar het kinderziekenhuis, ze doet veel uren stage maar heeft er veel voldoening van en vertelt er telkens met veel enthousiasme over.

Femke en Nayara gaan nog eens samen naar het schooltje, want het microobje in de darmen van Lisa is hardnekkig. Ik kan ervan meespreken, het rommelt en nijpt nog steeds als ik gegeten heb, maar voor de rest is alles terug normaal. Lisa houdt het nog bij yoghurt.

Om 10u komen Loes en Martine aan met een zelfgebakken cake. We maken er wat koffie bij en zitten te kletsten tot om 11.30u Martha hen met z’n allen komt halen voor een bezoek aan de artisanale markt en hen nadien mee naar huis neemt zodat Lindsay en Cindy kunnen inpakken en afscheid nemen van alle bekenden.

Na de middag wordt er weer duchtig geknipt en geplakt, de kleuterleidsters maken allerlei materiaal klaar voor hun stage en Jorien steekt een fotoalbum in elkaar om af te geven aan Sebastien en zijn familie. Morgen gaat ze van hen afscheid nemen op de haciënda.

Rulan en Joeri emen de bereiding van het avondeten op zich en toevallig nodigt Henry mij uit om met Guy iets te gaan eten, zijn voorlopig laatste avondmaal in Ecuador. Het wordt een hele lekkere lasagna in de Riocentro.

Als we terugkomen is het avondmaal in de Casita ook voorbij en staat iedereen klaar om te gaan volleyballen. Ik neem vlug mijn camera mee en als de foto’s gemaakt zijn doe ik ook nog een aantal pogingen om de bal over het net te krijgen, dat hier wel heel erg hoog gehangen wordt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s