bezoek

zondag 18 april 2010

Begint heel rustig. Er is nog veel slaap in te halen dus de voormiddag voelt alsof ik hier nog alleen ben en werk ik mijn administratie wat bij.

Tegen de middag verschijnen voorzichtig de eerste tekenen van leven. Terwijl Margo en de kleuterleidsters nog verder werken aan hun eindwerken, maakt Billy zich klaar voor haar vertrek. Guy heeft besloten zijn vlucht te verzetten naar donderdag, hij heeft geen zin om een aantal dagen vast te zitten in Madrid. Hij blijft dus nog een dagje langer in Salinas.

Om het werken wat aangenamer te maken en Billy een leuk afscheid te geven ga ik op zoek naar boter en suiker, want eieren en bloem zijn er nog over van de pannenkoeken. Ik bak een cake met appeltjes en zet een potje koffie. Het lijkt wel een zondagnamiddag in België.

Er wordt afscheid genomen van Billy, die nog niet weet wanneer ze zal thuiskomen, spannend.

Dan belt Martine van de vroedvrouwen van Ecuador met de vraag of de vroedvrouwen van de KULeuven nog eens mogen langskomen. We houden nog wat cake over en daar zijn ze ons zeer dankbaar voor. Ook voor de pasta met groentenroomsaus voor het avondmaal en de animatie en de verhalen van Lisa en Rulan. De tafel zit weer vol, met twaalf zijn we weer en ook weer met vier vroedvrouwen maar dan van Leuven. Alleen Bianca is er nog niet bij, die komt morgen want zit vandaag nog met haar opa op de Galapagoseilanden.

De ambiance kan  niet op als na het eten Nayara met de twister voor de proppen komt. Niet iedereen durft de uitdaging aan, sommigen hebben uitvluchten en nog anderen vinden het een spel voor meisjes. Als kers op de taart krijgen we nog bezoek van Ruben en Luis die iedereen ijskreem hebben meegebracht. Het is een aangename avond, waaraan ook weer een einde komt want er zijn er ook die morgen weer aan het werk moeten.

Advertentie

Eén reactie

  1. Marleen

    Dag HildeNa enkele dagen "descansar" tijdens de paasvakantie, opnieuw wat tijd om je blog te lezen. Ik heb je eigenlijk nooit geassocieerd met overvloedig eten, afgaande op de slaatjes die je tijdens de middagpauze hier meebrengt. In je blog lees ik wel veel verwijzingen naar eten.Gelukkig scheen de zon hier uitbunding tijdens de paasvakantie en heb ik een terrasje op de Graslei en de Vrijdagmarkt kunnen doen. Misschien zal ik jou daar in juni of juli dus ook wel eens \’spotten\’, misschien wel in opvallende kleuren.Hasta luego, Marleen

    20 april 2010 om 15:18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s