terug naar Guayaquil

Zondag 11 april 2010

Ik heb gisteren zoveel foto’s gemaakt dat ik de ganse ochtend bezig ben met selecteren en bewerken. Rond de middag krijg ik er genoeg van en ga ik nog wat van de zee (Stille of grote oceaan, Pacific Ocean) en de hoge golven genieten.

Na een ‘almuerzo’ (lunch) van overschotjes vertrekken we terug richting Guayaquil. Onderweg beginnen de berichtjes en oproepen van de studenten alweer binnen te komen.

Joeri en Billy zijn al in de Casita als we thuiskomen. Ze hebben een leuk weekend gehad maar tijdens de terugrit is de bus over een drempel gereden waarbij alles passagiers omhoog gevlogen zijn. Omdat Joeri sliep, is hij met zijn hoofd tegen het dak gebotst, zodat er een gat in zat (in zijn hoofd). Carlos heeft hem dan meegenomen naar de dokter om er een paar draadjes in te doen. Hij was wel bezorgd geweest over het feit of zijn twee overgebleven dreadlocks niet zouden moeten afgeknipt worden, maar dat was geen probleem. Er plakt nu een grote witte plakker over.

Femke en Nayara komen samen met papa en broer terug van Cuenca en maakten nog even een omweg langs Ingapirca. Zij hebben vertraging omdat de bus een klapband kreeg en begrijpen nu waarom wij zo blij zijn met een chauffeur als Napoleon.

Lisa heeft een gans weekend hard gewerkt en is zeer tevreden over zichzelf (al is ze dat altijd wel).

Rulan, Margo en Jorien hebben nog een dagje langer vakantie en komen pas morgen terug.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s